Kundorienterade lösningar​

Hållbarhet

Som importör av fyra bilmärken till flera länder är RSA en ansvarsfull importör som är engagerad i hållbara metoder och kontinuerligt arbetar för klimatneutralitet. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer för att säkerställa att alla produkter uppfyller våra hållbarhetskrav och är producerade på ett miljövänligt sätt.

Kundorienterade lösningar​

Elektrificering

I en värld av ansträngningar för att minska förbrukningen av fossila bränslen är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av elektriska fordon.

Kundorienterade lösningar​

Jämnställdhet

Vi tror att en stor organisation som RSA stärks genom att se till att alla individer, oavsett kön, har lika möjligheter. Från och med maj 2023 är 40 % av de anställda på RSA:s huvudkontor kvinnor. Detta i en bransch som traditionellt domineras av män.

Kundorienterade lösningar​

Miljöfonden Zero

RSA har ett gott samarbete med miljöfonden Zero. ZERO är en oberoende, ideell organisation, som arbetar med politiska miljöer för att lösa klimatkrisen.

Kundorienterade lösningar​

Batteriteknik

Vi arbetar med fabriker som är världsledande inom batteriteknik. Genom vårt samarbete med BYD erbjuder vi det beprövade Blade-batteriet i alla modeller. Förutom att det är helt fritt från kobolt anses detta vara det säkraste elbilsbatteriet i världen.