Ett modernt företag med långa traditioner.

Play Video

RSA grundades 1936 med målet att säkra, finansiera och köpa bussar, standardisera utrustning och säkerställa gynnsamma villkor för upphandling av material för bussägare. Med en historia av fordonsrelaterad verksamhet som går tillbaka till 1936 är RSA ett traditionellt företag Sedan starten har mobilitet och transport varit utgångspunkten genom företagets alla faser.

1983 blev RSA importör för Suzuki och sedan dess växte företaget till att bli en komplett billeverantör till återförsäljare och slutkunder i Norden. Sedan 2007 har RSA även varit importör för pickuper från Isuzu, från 2019 Maxus och från 2020 BYD. För alla våra importmärken är vi marknadsledande i Europa inom både bilförsäljning och eftermarknad.

Forhandlere
Merker
Land
X

Affärsområden

Vårt fokus

Vår erfarenhet av att importera fordonsdelar och tillbehör och driva våra återförsäljare gör oss till en modern fullserviceleverantör och säljpartner.

Bilimportör i flera länder​

RSA är importör för Suzuki, Isuzu, Maxus och BYD i Norge. Dessutom är RSA importör för Maxus i Sverige, Danmark, Island, Färöarna, Finland, Polen och Grönland, och BYD kommersiella fordon i Sverige, Danmark, Island, Färöarna, Finland och Grönland.

Delar och tillbehör​

Ett toppmodernt reservdelslager på över 6 000 m2 i Drammen levererar delar och tillbehör till alla våra importmärken men även andra bilmärken. Med moderna logistiklösningar levererar vi över natten till alla våra återförsäljare.

„Vi måste vara en framåtblickande och inspirerande partner""

Frank Dunvold, CEO

Affärsfokus

Vår strategi​

01.

Nordeuropeiskt fokus

RSA är ett internationellt företag med importverksamhet i de nordeuropeiska länderna.

02.

Långsiktigt

Med en stolt historia som går tillbaka till 1936 är RSA en aktör med långsiktigt fokus.

03.

Bred närvaro

Ett återförsäljarnätverk med god geografisk täckning tillsammans med en stark digital närvaro säkerställer att vi finns – där kunden är.

1
Mitarbeiter
1
Regionen
1
Mill € Umsatz

Kundfocuserad försäljningsstrategi

Flexibel och långsiktig

Med varumärkesspecifika distributionsstrategier vill vi vara där våra kunder är; i städer, mindre orter och på digitala ytor. Vi samarbetar med många ledande återförsäljare i Norden – och har stark digital kompetens, redo för nya distributionsformer.

Nästa

Om RSA Sverige