RSA Sverige

RSA Sverige är sedan 2019ett dotterbolag till norska moderbolaget RSA Group. RSA Sverige har bas i Uppsala och är distributör för Maxus, BYD Vans, JAC och KGM i Sverige. Petter Nordesjö är VD för RSA Sverige och har många års erfarenhet av bilindustrin i norra Europa.

Kundorienterade lösningar

Bilmärken

Vi är stolta partners med några av marknadens största varumärken inom sina segment.

Kundorienterade lösningar​

Delar och tillbehör

RSA är en komplett leverantör av originalreservdelar och utrustning till Suzuki, Isuzu, Maxus och BYD. Genom att välja originaldelar och utrustning till din bil behåller den sin ursprungliga kvalitet. Vi samarbetar med många välrenommerade utrustningsleverantörer som tillhandahåller märkeslösningar för våra bilmodeller. Det säkerställer bra passform, låg risk för skador och maximal glädje av utrustningen.

Kundorienterade lösningar​

Finansiering​

Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar för både återförsäljare och slutkunder genom samarbete med ledande aktörer på våra olika marknader.

Kundorienterade lösningar​

Lokala återförsäljare

Med varumärkesspecifika försäljningsstrategier vill vi vara där våra kunder är; i städer, mindre orter och på digitala ytor.

Vi etablerar partnerskap med återförsäljare över hela landet och tror att kunderna värdesätter lokal närvaro och stöd när de köper ett nytt fordon.